Freek Verhuur beschikt niet alleen over het modernste materieel als het om perfect vegen en  reinigen van straten en pleinen gaat. Ook het bedienend personeel weet precies de kneepjes van het vak als het goed moet gebeuren. Voor elk project hebben we dan ook de juiste machine en operator. Hieronder een overzicht van ons machinepark met daarbij de specialisatie en inzetbaarheid gedefinieerd.

Freekverhuur_ wagenpark


De RAVO 580 en 560

De RAVO’s zijn voorzien van voorbezem en waterhogedrukbalk. De voorbezem/derde borstel wordt ingezet voor de moeilijk bereikbare hoeken en kan ook voorzien worden van een onkruidbezem. De waterbalk op de RAVO’s worden bijvoorbeeld ingezet om ook de laatste sluier vervuiling te verwijderen.

Meer weten? Laat u terug bellen

Scheider

Wegdekreiniger

Een Volvo FE voorzien van een BEAM opbouw. Deze machine is van heel veel extra’s voorzien. Heeft groot bereik voor het reinigen van wegdek, zelfs tot de kant aan toe. Ook inzetbaar als “grote”veegmachine, is voorzien van twee kanten onafhankelijk vegen.

Meer weten? Laat u terug bellen

Scheider

Johnston CN401 wegdekreiniger

De Johnston CN 401 Euro 6 is ingericht als wegdekreiniger. Deze machine heeft een maximale hoogte van 2,50 meter. Hierdoor kan hij reinigen in o.a. fietstunnels. Hij heeft een reinigingsbreedte van 1,80 meter.

Meer weten? Laat u terug bellen

Scheider

Kleine veegmachine

Deze “kleine” machines worden ingezet in parkeergarages, fietstunnel en smalle asfaltwerkzaamheden. De hoogte van deze veegwagen is 2,10 m.  Bijvoorbeeld op fietspaden.   

 

Meer weten? Laat u terug bellen

 

LM-Track

De borstelmachines worden ingezet voor het verwijderen van onkruid op stoepen en pleinen. Ook wordt deze ingezet voor goten te borstelen waarna de veegmachine het vrijkomende vuil weer opzuigt.

Meer weten? Laat u terug bellen